My story
Children
Blog
Activities
Donate
Donate with Paypal
Donate with iDeal

Hoe African welfare foundation mijn leven veranderde

Beste lezers,

Ik ben Rama en ik ben een student aan de middelbare school, dankzij de steun van mijn gemeenschap en de African Welfare Foundation. In mijn vorige blog heb ik mijn dankbaarheid geuit aan iedereen die mij heeft geholpen om naar school te gaan. In deze blog wil ik graag verder ingaan op hoe de African Welfare Foundation mijn toekomst heeft veranderd.

De African Welfare Foundation heeft een enorme impact gehad op mijn leven en toekomstperspectieven. Door hun programma's en initiatieven heb ik toegang gekregen tot kwalitatief hoogstaand onderwijs en andere essentiële diensten. Ik heb geleerd over de waarde van onderwijs en hoe het mijn toekomst kan verbeteren. Hierdoor ben ik gemotiveerder dan ooit om te studeren en te leren, zodat ik later een betere toekomst voor mezelf en mijn familie kan opbouwen.

Daarnaast heb ik ook deelgenomen aan verschillende activiteiten en workshops georganiseerd door de African Welfare Foundation. Deze activiteiten en workshops hebben mij geholpen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en mijn horizon te verbreden. Ik heb bijvoorbeeld geleerd over gezonde voeding, hygiëne, het belang van zelfvertrouwen en nog veel meer. Deze vaardigheden en kennis zijn van onschatbare waarde voor mij en ik weet zeker dat ze mij later in het leven zullen helpen.

De African Welfare Foundation heeft niet alleen mijn leven veranderd, maar ook dat van vele anderen in mijn gemeenschap. Ze zijn gestart met de bouw van een leercentrum dat van onschatbare waarde zal zijn voor de lokale gemeenschap. Het leercentrum zal studenten zoals ik de kans geven om zich verder te ontwikkelen en te leren. Het zal ook andere essentiële diensten bieden, zoals gezondheidszorg en leermaterialen.

Dankzij de African Welfare Foundation ben ik in staat om mijn dromen na te jagen en mijn potentieel te bereiken. Hun werk en inzet zijn van onschatbare waarde voor mijn gemeenschap en ik hoop dat ze in de toekomst nog meer mensen kunnen helpen. Ik ben dankbaar voor hun steun en zal deze ervaring nooit vergeten.


Vriendelijke groet

Rama

February 20, 2023

Contact

Conny van 't Pad
Stichting African Welfare Foundation

Agaatdrift 11
3436BS, Nieuwegein
the Netherlands

+316 2811 9868
africanwelfarefoundation@gmail.com
www.awf.charity

Legal information

Certification
ANBI Certified

Chamber of Commerce
55608019

RSIN
8517.84.331